Boštjan Nachbar dobil službo v Detroitu

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Nekdanji slovenski reprezentant se bo preizkusil v novi vlogi.
Oglej si celoten članek

Nekdanji slovenski košarkarski reprezentant Boštjan Nachbar je okrepil strokovni štab severnoameriškega moštva NBA, Detroit Pistons. Nachbar je namreč postal novi mednarodni skavt moštva, na Twitterju poroča košarkarski novinar David Pick.

Nachbar se je konec septembra mudil na pripravljalnem taboru Detroit Pistons, katerih član je tudi slovenski košarkar Beno Udrih. Tam se je, kot je sam sporočil prek Twitterja, učil predvsem o poslovni plati lige NBA, natančnega razloga obiska čez lužo pa za zdaj še ni razkril.

Luka Dončić NBA direktorji zaljubljeni v Dončića

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.