Boston Bradleya poslal v Detroit

Foto: EPA
Foto: EPA
V najmočnejši košarkarski ligi na svetu je bila opravljena še ena odmevna menjava.
Oglej si celoten članek

Avery Bradley bo v novi sezoni lige NBA igral za moštvo Detroit Pistons. Šestindvajsetletnik je bil del menjave med Detroitom in ekipo Boston Celtics, ki je v zameno pridobila Marcusa Morrisa, so potrdili na spletnih straneh Detroita.

Bradley je v minuli sezoni za ekipo iz Bostona, ki se je prebila vse do finala v vzhodni konferenci, povprečno dosegel 16,2 točke na tekmo ter je imel 39-odstotni met za tri točke.

Sedemindvajsetletni Morris je šest sezon v ligi NBA preživel v vrstah Houston Rockets, Phoenix Suns in Detroit Pistons. V minuli sezoni je za Detroit povprečno dosegel 14 točk, 4,6 skoka in dve podaji na tekmo.

Bostonu se s poslom odpirajo možnosti, da pod zgornjo mejo trošenja, salary cap, podpiše štiriletno pogodbo z Gordonom Haywardom v vrednosti 128 milijonov dolarjev. Za 27-letnega Haywarda so se zanimali tudi v ekipi slovenskega zvezdnika Gorana Dragića Miami Heat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.