Boston izločen, Atlanta na Cleveland

Foto: EPA
Foto: EPA
Košarkarji Atlanta Hawks so se uvrstili v 2. krog končnice severnoameriške lige NBA, potem ko so v gosteh s 104:92 premagali Boston Celtics. Napredovali so s skupnim izidom 4:2 v zmagah. V 2. krogu končnice jih čakajo Cleveland Cavaliers.
Oglej si celoten članek

Paul Millsap je pri zmagovalcih zbral 17 točk in osem skokov, Al Horford in Kent Bazemore pa sta dodala po 15 točk za prvo zmago v končnicah proti Bostonu po finalu leta 1958, takrat so Boston ugnali še St. Louis Hawks.

"Dobro, da smo jih končno premagali. Občutek je res dober," je dejal Jeff Teague, ki je v dresu Atlante izgubil proti Bostonu v 1. krogu končnice leta 2012. Tokrat so Hawks na tekmi vodili že za 28 točk, dvoboj pa so na svojo stran dokončno prevesili z 39 točkami v tretji četrtini.

Pri Bostonu, ki je že tretjič zapovrstjo izpadel v 1. krogu "play-offa", je bil najboljši Isaiah Thomas s 25 točkami in desetimi podajami.

Liga NBA:

ZAHOD:
Boston Celtics - Atlanta Hawks 92:104  /2:4/

/X:Y/ - izid v zmagah, igrali so na štiri zmage

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.