Boston menja mladost za izkušnje

Foto: EPA
Foto: EPA
Hokejska ekipa Boston Bruins je opravila menjavo igralcev z Dallas Stars, v katero je bilo vpletenih kar sedem hokejistov.
Oglej si celoten članek

Boston Bruins, finalisti letošnje severnoameriške profesionalne hokejske lige, so z Dallas Stars opravili veliko zamenjavo igralcev. V njej je sodelovalo kar sedem hokejistov, najbolj pa odmeva zamenjava v napadalnih vrstah, mladega in nadarjenega Tylerja Seguina bo pri Bostonu zamenjal izkušeni Loui Eriksson.

Foto: EPA tyler seguin Šved je doslej vseh sedem sezon v NHL igral v dresu Dallasa, za katerega je dosegel 150 golov in prispeval 207 podaj, medtem ko je Seguin, drugi izbor na naboru leta 2010, v treh sezonah v polno zadel 56-krat, zbral pa je 65 asistenc.

Poleg Seguina je Boston v Dallas poslal še napadalca Richa Powerleyja in branilca Ryana Buttna, v zameno je poleg Erikssona dobil mlada napadalca Matta Fraserja ter Reillyja Smitha in branilca Joea Morrowa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.