Boston že ima vozovnico za končnico

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Hokejisti Boston Bruins so si z zmago nad Colorado Avalanche (2:0) v Denverju že marca zagotovili igranje v končnici.
Oglej si celoten članek

V severnoameriški hokejski ligi NHL so ponoči odigrali štiri tekme. Najboljša ekipa vzhodne konference Boston Bruins je zmagala še 11. zapored ter se kot prva že uvrstila v končnico letošnjega prvenstva.

Kosmatinci so v gosteh pri Denverju z 2:0 premagali Colorado Avalanche. Zadetka za Boston sta prispevala Patrice Bergeron in Carl Soderberg, Chad Johnson pa je zaklenil vrata z 31 obrambami ter tretjič v karieri ostal nepremagan pred golom.

Aktualni prvaki lige NHL Chicago Blackhawks so bili prav tako uspešni, na domačem ledu so s 3:2 odpravili Carolina Hurricanes. Hokejisti New York Rangers so slavili v gosteh pri Columbus Blue Jackets s 3:1. Največ golov, 11, je padlo v Calgaryju. Gostujoče moštvo Nashville Predators je domačo ekipo Calgary Flames odpravilo z izidom 6:5.

Liga NHL, rezultati:

Columbus Blue Jackets : New York Rangers 1:3
Chicago Blackhawks : Carolina Hurricanes 3:2
Colorado Avalanche : Boston Bruins 0:2
Calgary Flames : Nashville Predators 5:6

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.