Bottas sledil Hamiltonu

Foto: Profimedia valtteri bottas
Finski dirkač se je odločil za enak korak kot njegov moštveni kolega.
Oglej si celoten članek

Finski dirkač v formuli 1 Valtteri Bottas je podaljšal sodelovanje z moštvom Mercedes. Osemindvajsetletni Finec bo v tej ekipi zagotovo ostal do leta 2019 z možnostjo podaljšanja do leta 2020, so sporočili iz omenjenega moštva. Pred Bottasom je dvoletno pogodbo z Mercedesom podaljšal tudi Britanec Lewis Hamilton.

Bottas je član Mercedesa od leta 2017, ko je v tem moštvu zamenjal takratnega svetovnega prvaka Nemca Nica Rosberga. V skupni razvrstitvi svetovnega prvenstva je trenutno na petem mestu. Vodilni Nemec Sebastian Vettel (Ferrari) ima pred njim 67, drugouvrščeni Hamilton pa 59 točk prednosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.