Bradley po treh mesecih dobil nogo

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriški trener Bob Bradley, ki je pred tremi meseci prevzel ekipo Swansea City, je po torkovem porazu z West Hamom na domačem igrišču z 1:4 s strani vodstva kluba prejel odpoved.
Oglej si celoten članek

"Na žalost se zadeve niso razvile tako, kot smo načrtovali, zato smo bili na polovici sezone prisiljeni nekaj narediti. Žal nam je, da Bradley odhaja po vsega treh mesecih, vendar druge rešitve nimamo," je dejal direktor Swansea Cityja Huw Jenkins po 12. porazu v sezoni.

Nekdanji selektor ameriške nogometne reprezentance (2006 - 2011) ter dve leti trener Egipta Bob Bradley je v Premier league prišel na začetku oktobra, ko je zamenjal Francesca Guidolina, v enajstih tekmah z labodi pa je zabeležil dve zmagi, dva neodločena izida in kar sedem porazov. Njegova ekipa je prejela kar 29 golov.

Swansea je po osemnajstih odigranih krogih na 19. mestu z vsega 12 točk, kolikor jih ima tudi zadnjeuvrščeni Hull City.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.