Bradyjeve težave: eden največjih vseh časov vdrl v tuj dom

Foto: Epa
Foto: Epa
Podajalec Tom Brady je ponesreči vdrl v tuj dom.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik ameriškega nogometa Tom Brady se očitno še ni dodobra udomačil v svojem novem domu v Tampi na Floridi, saj je v enem mesecu poskrbel za dva incidenta. Podajalec je vse skupaj pospremil z obilo smeha in je na Twitterju zapisal: "Vdiranje v parke, domove in ... v Tompa Bayu (kombinacija imena Tom in Tampa Bay, op. p.) se počutim kot doma."

Foto: Twitter Tom Brady

Kot je poročal ameriški spletni portal TMZ, je 42-letni Brady pred dobrima dvema tednoma ponesreči vstopil v hišo popolnega tujca. Brady je nameraval obiskati enega od trenerjev svojega novega kluba Tampa Bay Buccaneers, a je zamešal hiši in se znašel v kuhinji trenerjevega soseda.

"Opravičil se mi je, vzel svoje stvari in šel. Še nikoli nisem videl nikogar, ki bi tako hitro zapustil hišo," je za TMZ pred kratkim o nastali situaciji povedal David Kramer, ki je presenečeno v svoji kuhinji zagledal športnega zvezdnika.

Pred nekaj dnevi pa je Brady poskrbel še za drug incident, ko je treniral v parku, ki je zaradi pandemije novega koronavirusa zaprt.

Brady se je z ekipo New England Patriots sicer šestkrat razveselil naslova prvaka, s čimer je najuspešnejši podajalec v zgodovini ameriškega nogometa NFL. Pred nekaj tedni je prvič v karieri zamenjal ekipo in s Tampo podpisal dveletno pogodbo, vredno 23 milijonov evrov na sezono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.