Brajko se je zaletel v avto

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Janez Brajkovič se je po povratku z Vuelte že posvetil pripravam na svetovno prvenstvo, ki pa se niso začele po načrtih, saj se je kolesar moštva RadioShack zaletel v avtomobil. Na srečo se ni huje poškodoval.
Oglej si celoten članek

Slovenski kolesar Janez Brajkovič, ki se je pred tremi dnevi vrnil s španske pentlje, kjer je pedala vrtel za svojo ekipo RadioShack, se je zapletel v prometno nesrečo. Kot je zapisal na socialnem omrežju Twitter, je doma šele tri dni, pa ga je že zbil avtomobil oziroma se je on zaletel vanj. Kolesarski zvezdnik je zraven dopisal, da ni nič hujšega.

Brajkoviča prihodnji teden namreč čaka nastop na svetovnem prvenstvu v cestnem kolesarstvu v Köbenhavnu. V 266 kilometrov dolgi krožni cestni dirki bodo slovenske barve 25. septembra poleg Brajkoviča branili še Grega Bole, Borut Božič, Jure Kocjan, Kristijan Koren in kapetan, najizkušenejši član moštva Gorazd Štangelj, Brajkoviča pa že pred tem v sredo, 21. septembra, čaka tudi nastop na kronometru.

Sastre končuje kariero

Nekdanji zmagovalec dirke po Franciji Španec Carlos Sastre je po 15-letni profesionalni karieri v svetu kolesarstva napovedal slovo. Šestintridesetletnik je v četrtek sporočil, "da je napočil trenutek za konec kariere". Največji uspeh španskega veterana je gotovo zmaga na Tour de Franceu leta 2008. Na Vuelti pa je bil dvakrat drugi (2005, 2007).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.