Branilca Spursov ujeli mrtvo pijanega

Branilec Tottenhama Vlad Chiriches je prosti konec tedna izkoristil za obisk domovine, kjer se je, če gre soditi po posnetku na spletnem portalu YouTube, predajal alkoholni omami.
Oglej si celoten članek

Romunski reprezentant Vlad Chiriches je med obiskom domovine (pre)globoko pogledal v kozarec, kar zagotovo ne bo razveselilo trenerja Tottenhama Tima Sherwooda.

Nogometaši londonskega kluba so bili pretekli vikend prosti, saj je Tottenham že izpadel iz pokala FA, romunski mediji pa so v Bukarešti ujeli Vlada Chirichesa, ki je mrtvo pijan povzročal preglavice spremljevalki nežnejšega spola.

Romunski spletni portal Cancan.ro, ki je zgodbo objavil, je zapisal: ''Chiriches igra kot Romun, a pije kot Anglež.''
Foto: Cancan.ro nalovnica Cancan.ro Chichires

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.