Branilec potopil Pingvine

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ekipa New York Rangers je na domačem ledu po podaljšku premagala Pittsburgh Penguins s 4:3. Odločilni gol je v četrti minuti podaljška dosegel Kevin Klein.
Oglej si celoten članek

Kevin Klein, ki je bolj poznan po svoji obrambni igri, je v tej sezoni odkril tudi napadalno žilico. Branilec je doslej dosegel zanj rekordnih šest zadetkov, kar trije so bili odločilni in kar dva je dosegel v podaljšku. "Plošček je morda zadel enega od njihovih branilcev. Poskusil sem ga samo spraviti mimo njega. Ko je plošček pristal v mreži, sem bil kar zadovoljen," je dejal Klein.

New York Rangers so sicer sredi zadnje tretjine vodili s 3:1, nato pa v vsega 24 sekundah Pittsburghu, ki je skupaj s Tampo Bay in Detroitom na vrhu vzhodne konference, dovolili dva zadetka.

Brodeur blestel na prvi tekmi

Najslabša ekipa vzhodne konference Carolina je pred domačimi navijači izgubila proti New Jerseyju z 1:2. Eden ključnih mož za zmago gostov je bil češki veteran Jaromir Jagr, ki je prispeval gol in podajo.

Na zadnji tekmi večera je St. Louis premagal Florido s 4:2. Pri Bluesu, ki je prevzel vodstvo v centralni skupini, se je na svoji prvi domači tekmi v dresu St. Louisa izkazal izkušeni vratar Martin Brodeur z 32 obrambami, odločilna zadetka pa sta v zadnji tretjini prispevala Chris Porter in Paul Stastny.

Liga NHL, izidi:

Carolina Hurricanes : New Jersey Devils 1:2
New York Rangers : Pittsburgh Penguins 4:3*
St. Louis Blues : Florida Panthers 4:2

* - po podaljšku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.