Brat bogatega lastnika razglasil prihod Messija

Foto: Epa
Foto: Epa
Pariški nogometni velikan PSG naj bi v kratkem uradno potrdil prihod Lionela Messija.
Oglej si celoten članek

Argentinski napadalec Lionel Messi je novopečeni nogometaš Paris Saint Germana, je z objavo na spletu neuradno potrdil šejk Khalid bin Hamad Bin Khalifa Al-Thani, brat katarskega emira Tamima bin Hamad Al-Thanija, ki ima v lasti aktualnega francoskega podprvaka.

Uradno Šok: Messi zapušča Barcelono

Katarski šejk je na spletu zapisal, da so pogajanja z Messijem končana in da bo klub, kateremu se je nedavno pridružil legendarni branilec Reala Sergio Ramos, v svojih vrstah pa ima tudi Messijevega dobrega prijatelja Neymarja, kmalu uradno potrdil zvezdniško okrepitev.

Po neuradnih podatkih naj bi Argentinec, ki katalonsko prestolnico zapušča kot prost igralec, podpisal dvoletno pogodbo v skupni vrednosti 70 milijonov evrov.

PSG se je v zasledovanju tako želene evropske krone nedavno okrepil že z vratarjem Gianluigijem Donnarummo in branilcem Achrafom Hakimijem.

Messijev prihod v Pariz ne bi bil nobeno presenečenje, potem ko je iz boja za njegove usluge odpadel Manchester City.

"Veliko smo zapravili za Jacka Grealisha (117 milijonov evrov, op. a.) ki bo nosil številko 10. Prepričani smo bili, da bo Messi ostal v Barceloni, zato trenutno ne razmišljamo o njem," je povedal trener Pep Guardiola, ki je Messija treniral med letoma 2008 in 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:53 7. Avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.