Brat športne velezvezdnice obtožen trojnega umora

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Brat ameriške športne ikone v velikih težavah.
Oglej si celoten članek

Brat ameriške gimnastične zvezdnice Simone Biles se je znašel v velikih težavah. V Clevelandu so ga aretirali in obtožili trojnega umora v povezavi s streljanjem na Silvestrovo, ko so umrli trije ljudje.

Nekaj pred polnočjo 31. decembra lani je skupina mlajših moških skušala vstopiti v apartma, kjer je bila zabava. Prišlo je do streljanja, v katerem so umrli trije ljudje, dva sta bila poškodovana. Tožilstvo je vložilo obtožnico le proti eni osebi, to je 24-letni Tevin Biles-Thomas.

Dvaindvajsetletna Simone Biles je ena najboljših telovadk vseh časov. Na olimpijskih igrah je bila štirikrat zlata, na svetovnih prvenstvenih že 14-krat.

Foto: EPA simone biles

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:20 31. Avgust 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.