Brata Dragić že dosegla skupno zmago

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Prva tekma bratov Dragić v ligi NBA; priložnost na pripravljalni tekmi je dobil tudi Zoran, ki je odigral dve minuti.
Oglej si celoten članek

V severnoameriški košarkarski ligi NBA so se že začele pripravljalne tekme na novo sezono, ki se bo pričela 28. oktobra. Ponoči sta bila dejavna tudi oba brata Dragić, Goran in Zoran, ki sta s Phoenix Suns v domačem U.S. Airways Centru s 100:88 premagala brazilski Flamengo.

Goran Dragić je v 25 minutah dosegel šest točk, podajo in skok, njegov mlajši brat Zoran, ki se je ekipi pridružil pred tremi tedni, pa je prav tako že dobil priložnost in v dveh minutah na parketu dosegel tri točke.

Prav tako je zaigral tudi Beno Udrih, ki je z Memphis Grizzlies izgubil pri Milwaukee Bucks s 83:86. Udrih je v 14 minutah dosegel dve točki, tri podaje in skok. Z 11 točkami je bil za Memphis najboljši igralec s klopi Jon Leuer.

Branilci naslova San Antonio Spurs so gostovali pri nemški Albi iz Berlina in morali v ključnih trenutkih tekme priznati premoč gostiteljem. Alba je v O2 Areni zmagala s 94:93. Tony Parker je za Spurse dosegel 28 točk, pri Albi je bil z 18 najboljši Jamel McLean.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.