Bratovž: "V glavi je samo zmaga"

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V glavni borbi nedeljskega WFC 15 bo nastopil Slovenec Bor Bratovž. Domžalčan je vse borbe do zdaj končal v prvi rundi. Kako bo tokrat, ko ga čaka največji test doslej? V borbi za naslov v srednji kategoriji ga čaka nevarni Bolgar Svetlozar Savov.
Oglej si celoten članek

Že 15. dogodek najmočnejše slovenske organizacije World freefight challenge (WFC) bo to nedeljo (začetek v dvorani Tivoli ob 19. uri) ponudil devet atraktivnih borb v mešanih borilnih veščinah (MMA) in K-1, vrhunec pa bo obračun Slovenca Bora Bratovža in Bolgara Svetlozarja Savova za šampionski pas srednje kategorije.

Ne čuti pritiska

Bratovž se je pred dnevi vrnil iz ZDA, kjer je tri mesece treniral v enem od najboljših svetovnih klubov American Top Team. “Ne čutim nobenega pritiska. Pripravljen sem dobro, zdaj je najpomembnejše, da se spočijem. Vse se mora poklopiti, v glavi pa je samo zmaga. Vse drugo bi bilo veliko razočaranje,” je dejal Bratovž, ki bo pred številnimi navijači lovil peto zmago v poklicni karieri. Nasprotnika je dobro proučil, načrta, kako se ga bo lotil, pa ne želi odkriti: “To bo borba kot vsaka druga. Vsako vzamem stoodstotno, ni posebnega taktiziranja. Upam, da bom borbo obdržal v stoječem položaju, v katerem sem boljši od njega. Savov je sicer dober rokoborec. Ima dolge roke in je nevaren v zaklepih. To bo stopnička višje, še zdaleč pa ne vrhunec kariere. Zmaga bo potrditev dobrega dela in motivacija za naprej.” In kaj napoveduje 23-letni Savov, ki ima že 10 zmag? “Treniral sem odlično, ni težav. Bora poznam, je močan nasprotnik, sporočam pa mu, da ga čaka težka borba.” Vstopnice so še na voljo na spletni strani Eventim.si, Petrolovih črpalkah, v trafikah 3dva in Kompasovih poslovalnicah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.