Brawn ostal brez vozniškega dovoljenja

Foto: Žurnal24 brawngp3_brawn
Šef moštva Brawn Mercedes, Ross Brawn, bo nekaj časa hodil peš, saj so mu britanski policisti zaradi prehitre vožnje odvzeli vozniško dovoljenje.
Oglej si celoten članek

Policisti so Rossa Brawna, šefa moštva formule 1 Brawn Mercedes, ustavili, ker je v mestu Devon v Veliki Britaniji na avtocesti, kjer je dovoljeno voziti s 113 kilometri na uro drvel s 161 kilometri. Po britanskih zakonih se taka prekoračitev takoj kaznuje z odvzemom vozniškega dovoljenja. Brawn bi se moral na sodišču zgladiti že v ponedeljek, a tja ni prišel, ker se trenutno pripravlja na nadaljevanje sezone. Na sodišče bo moral tako priti septembra.

Njegovemu moštvu v svetovnem prvenstvu formula 1 kljub zadnjim ne najboljšim rezultatom sicer še vedno kaže dobro. V konstruktorskem prvenstvu imajo 15,5 točke prednosti pred drugouvrščenim Red Bullom. Med vozniki pa je še vedno prvi njegov voznik Jenson Button, medtem ko je drugi voznik Rubens Barichello na četrtem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.