Brazilci brez poškodovanega Neymarja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Neymar bo zaradi poškodbe gležnja izpustil tekmo s Švico.
Oglej si celoten članek

Brazilski superzvezdnik Neymar bo izpustil tekmo proti Švici na svetovnem prvenstvu v Katarju, potem ko si je na uvodni tekmi zvil desni gleženj, so sporočili iz brazilske reprezentance. Ta je premagala Srbijo z 2:0 (0:0). Brazilce v skupini G naslednja tekma čaka v ponedeljek proti Švici, ki je bila z 1:0 boljša od Kameruna.

SO 2022 Brazilija premagala Srbijo

Neymar je utrpel poškodbo stranskih vezi gležnja, je v petek povedal zdravnik brazilske ekipe Rodrigo Lasmar. Napadalec se je poškodoval, ko je v drugem polčasu trčil z Nikolo Milenkovićem.

Tridesetletni igralec Paris Saint-Germaina je poskušal nadaljevati, a je deset minut pred koncem tekme vseeno zapustil igrišče, kmalu po drugem golu Richarlisona za zmago Brazilije.

Neymarja so po tekmi v Dohi videli močno šepati, fotografije, ki so preplavile splet, pa so pokazale grdo oteklino na njegovem desnem gležnju.

Brazilska nogometna zveza (CBF) je v izjavi zapisala: "Neymar Junior in Danilo sta bila na pregledu v petek popoldne. Igralca sta se vrnila v hotel, da bi nadaljevala fizioterapijo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.