Brazilci nadaljujejo z "Jogo Bonito"

Foto: Žurnal24 Alexandre Pato Ruslans Rotan Oleksandr Kucher Kucer Kučer Foto: Žurnal24 Artem Milevskyy Milevskij Milevski Andre Santos Foto: Žurnal24 Daniel Alves gol zadetek veselje proslavljanje proslava slavje Foto: Žurnal24 Daniel Alves Lucas Leiva Eduardo gol zadetek veselje proslavljanje proslava slav Foto: Žurnal24 Daniel Alves Robinho gol zadetek veselje proslavljanje proslava slavje Foto: Žurnal24 Andre Santos Oleg Aliiev Foto: Žurnal24 Vitalii Maudiuk Vitalij Alexandre Pato Foto: Žurnal24 Andre Santos Lucas Leiva Voloydymir Polovyi Volodimir Vladimir Polovji Foto: EPA Mano Menezes Foto: Žurnal24 Ramires Anatolij Timoščuk Timoscuk

Your browser doesn’t support HTML5 video

Ukrajini se ni treba mučiti s kvalifikacijami za Euro 2012, saj ima nastop kot ena od gostiteljic zagotovljen. Na pripravljalni tekmi so se vzhodnjaki udarili z Brazilci in bili povsem nemočni (2:0).
Oglej si celoten članek

Reprezentanca Brazilije tako nadaljuje z renesanso po "vrnitvi h koreninam" z novim selektorjem Manom Menezesom, ki s Cariocami igra nogomet, kot se ga mora igrati. Ekipi sta se na prijateljski tekmi udarili na Pride Parku, domu angleškega drugoligaša Derby Countyja, Južnoameričani pa so imeli tekmo pod nadzorom od začetka do konca. Po nekaj priložnostih so Brazilci povedli v 25. minuti, ko je kapetan Robinho z visoko žogo na drugi vratnici našel Daniela Alvesa, branilec Barcelone pa je ob pomoči enega izmed Ukrajincev zadel ob vratnici. Odgovora gostiteljev EP ni bilo niti v drugem polčasu, ko je končni rezultat postavil Alexandre Pato. Spodaj si oglejte oba zadetka:

1-0: Daniel Alves

2-0: Alexandre Pato

Prijateljska tekma, Pride Park, Derby:

Brazilija : Ukrajina 2:0 (1:0)
Daniel Alves (25), Pato (64)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.