Brazilci so se po izpadu v četrtfinalu že napotili domov

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilce sta po porazu proti Paragvaju v četrtfinalu Cope Americe pričakala le dva jezna navijača.
Oglej si celoten članek

Brazilska reprezentanca se je v jutranjih urah po izpadu s Cope Américe odpravila proti domovini - za "carioce" je bil znova usoden Paragvaj, ki jih je na četrtfinalni stopnički po streljanju enajstmetrovk ustavil tudi leta 2011.

Na letališču v Concepciónu sta najslavnejšo reprezentanco na svetu pozdravila samo dva navijača, ki pa nista prišla dvignit razpoloženja v razočaranem taboru, temveč izrazit kritiko.

"(Selektor) Dunga ne dosega niti minimalnih kriterijev za selektorja. Brazilija mora biti vedno primer lepega nogometa, toda videli ste, da smo nekaj drugega. To je bila priložnost, da bi se odkupili za svetovno prvenstvo, a kaj se je zgodilo? Še eno ponižanje!" je dejal eden od omenjenih navijačev.

Igralci so bili ob slovesu od Čila razpoloženi rezultatu primerno.

"Noč je bila dolga, nisem mogel spati, razmišljal sem le o tekmi. Zdaj moramo dvigniti glave," je dejal član Chelseaja Willian, ki se z rojaki ni uspel odkupiti za lanskoletni debakel na domačem svetovnem prvenstvu. Brazilija je tam sicer prišla do polfinala, kjer pa se ji je proti Nemčiji primeril rezultat (1:7), ki je odšel v zgodovino in folkloro obeh narodov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.