Brazilski selektor dobil nogo

Foto: EPA
Foto: EPA
Selektor brazilske nogometne reprezentance Mano Menezes je po današnjem sestanku s predstavniki zveze v Sao Paulu dobil odpoved delovnega razmerja.
Oglej si celoten članek

Brazilija je pred dvema dnevoma v ameriškem superpokalu po enajstmetrovkah premagala Argentino, Mano Menezes pa je bil že dlje časa deležen številnih kritik zaradi medle igre varovancev.

V zadnjem času je moštvo dosegalo nekaj boljše rezultate, s čimer so kritike medijev in navijačev nekoliko potihnile, a je danes selektor vseeno dobil nogo. Za morebitnega naslednika se govori o Luizu Felipeju Scolariju, ki je z Brazilijo osvojil naslov svetovnih prvakov, trenutno pa je brezposeln. Scolari je nazadnje treniral Palmeiras, ki mu v brazilski Serie A ni šlo dobro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.