Brečko in Maroh imata novega trenerja

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemški drugoligaš FC Köln, kjer igrata slovenska reprezentanta Mišo Brečko in Dominic Maroh, je za novega trenerja imenoval Petra Stögerja. Nekdanji avstrijski nogometaš je nazadnje vodil ekipi Austria Wien.
Oglej si celoten članek

Slovenska nogometna reprezentanta Mišo Brečko in Dominic Maroh sta dobila novega trenerja. Napotke njima in soigralcem iz nemškega drugoligaša Kölna bo v prihodnje delil Peter Stöger, dosedanji strateg dunajske Austrie, katere član je tudi Dare Vršič.

Sedeminštiridesetletni avstrijski strokovnjak, ki je v igralski karieri zbral 65 nastopov in 15 golov za avstrijsko izbrano vrsto, je v dosedanji trenerski karieri poleg Austrie vodil še ekipe First Vienna, Grazer AK in Wiener Neustadt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.