Brečko kapetan kozličkov

Foto: EPA
Foto: EPA
Če gre soditi po prijateljski tekmi Kölna proti Dukli, bo slovenski nogometni reprezentant Mišo Brečko v novi sezoni kapetan kozličkov.
Oglej si celoten članek

Mišo Brečko tudi v drugoligaški konkurenci še naprej ostaja v Kölnu. Lanski incident, ko je svoj BMW X5 pod vplivom alkohola vozil po tirnicah, je očitno pozabljen, saj je slovenski nogometni reprezentant na prijateljski tekmi proti Dukli do 70. minute, ko je bil zamenjan, prvič nosil kapetanski trak. Kozlički so Duklo ugnali z 2:0.

V preteklosti je kapetanski trak pri Kölnu nosil tudi Milivoje Novaković, ki pa si po izpadu iz najmočnejše Bundeslige išče nov klub.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.