Breno okrepil Bayern

Foto: Žurnal24 Breno v belem dresu svojega dosedanjega kluba Sao Paula.
Vodilno moštvo prve nemške nogometne lige Bayern München je okrepil brazilski reprezentant in dosedanji član Sao Paula Breno Vinicius Borges.
Oglej si celoten članek

Vodstvo nogometne ekipe Bayerna iz Münchna je podpisalo pogodbo z obrambnim igralcem Brenom, ki prihaja iz brazilskega prvaka Sao Paula. Osemnajstletni Brazilec, ki je kapetan olimpijske reprezentance, je podpisal zvestobo do 30. junija leta 2012, po poročanju nemškega tiska pa naj bi Bayern za igralca Sao Paulu plačal štirinajst milijonov evrov. Breno, njegovo polno ime je Breno Vinicius Borges, bo v vodilni ekipi nemške lige začel vaditi 7. januarja 2008, zaigral pa bo februarja, ko se bo po zimskem premoru nadaljevala Bundesliga. V Nemčijo je sicer že prišel na zdravniške preglede. "Zelo zadovoljni smo z njegovim prihodom v klub. Je mlad in zelo nadarjen nogometaš," je na klubski spletni strani zapisal direktor kluba Karl-Heinz Rummenigge.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.