Brett Lawrie, dobrodošel v MLB!

Foto: Reuters mlb toronto blue jays brett lawrie 2011 Foto: Reuters debi brett lawrie toronto blue jays Foto: Reuters debi brett lawrie toronto blue jays Foto: Reuters debi brett lawrie toronto blue jays Foto: Reuters debi brett lawrie toronto blue jays Foto: Reuters debi brett lawrie toronto blue jays
Brett Lawrie, veliki up kluba Toronto Blue Jays, si debija v MLB ne bo zapolnil le po dobri igri, temveč predvsem po svojem prvem intervjuju. Tega sta prekinila dva njegova soigralca, ga pred kamerami namazala s kremo za britje in ga zalila s sodčkom gatorada.
Oglej si celoten članek

Poglejte v videu, kako so po debiju med profesionalci Bretta Lawrieja (Toronto Blue Jays) namazali in zalili. Dobrodošel v MLB!

MLB pa ni le zabavna liga, lahko je tudi nevarna. To je izkusil član Colorado Rockiesov, Juan Nicasio. Ko mu je Ian Desmond (Washington Nationals) odbil žogico, je ta z vso silo priletela v Juanov vrat. Potrebna je bila takojšnja zdravniška pomoč, Nicasio pa je bil kasneje operiran (zlom vratnega vretenca). Je izven življenske nevarnosti. Video nesrečnega trenutka lahko pogledate tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.