Brez Kakája na Camp Nou

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilski ofenzivni vezist Kaká je očitno vse bližje odhodu iz stadiona Santiago Bernabeu. O tem priča tudi sestava ekipe madridskega Reala za četrtkovo prvo tekmo španskega superpokala v katalonski prestolnici.
Oglej si celoten članek

Brazilec Kaká očitno ni več v resnih načrtih Joséja Mourinha. Kako si drugače razlagati, da je nogometni velemojster danes ostal v Madridu, ko pa se zvečer igra prvi El Clásico nove sezone. V katalonsko prestolnico, točneje na stadion Camp Nou, domovanje v zadnjih letih dominantne Barcelone, je portugalski strateg s seboj odpeljal tudi Estebana Granera in Alvara Morato, kar gotovo priča o zelo verjetnem Kakájevem odhodu. Zaradi poškodbe Pepeja bosta v Katalonijo odpotovala tudi Raphael Varane, ki je sicer za nastop konkuriral že na uvodni tekmi La Lige z Valencio in Nacho.

Ekipa Reala za gostovanje v Barceloni:

Vratarja: Iker Casillas, Adan
Branilci: Jesus, Sergio Ramos, Fabio Coentrao, Raphael Varane, Nacho, Marcelo, Raul Albiol, Alvaro Arbeloa
Vezisti: Mesut Özil, Esteban Granero, Sami Khedira, Lassana Diarra, Xabi Alonso, Angel Di Maria
Napadalci: Karim Benzema, Gonzalo Higuain, Jose Maria Callejon, Cristiano Ronaldo, Alvaro Morata

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.