Brez Ljubijankića proti Angliji

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Na zadnji tekmi pred prihodom na reprezentančni zbor se je napadalec Urawe poškodoval.
Oglej si celoten članek

Urawa Red Diamonds so v 14. kolu J-League gostovali pri Kashiwi in iztržili remi (3:3), po katerem so ostali na vrhu lestvice. A kljub temu Zlatan Ljubijankić tekme ne bo ohranil v najlepšem spominu.

Nekdanji član Domžal je v 23. minuti, pri izidu 1:1, igrišče namreč zapustil, potem ko si je poškodoval levi gleženj. Zaradi poškodbe bo robustni napadalec izpustil tekmo Slovenije z Anglijo, ki bo na sporedu prihodnjo nedeljo, so sporočili z NZS. Poleg njega je selektor SrečkoKatanec od napadalcev vpoklical še RobertaBerića in Milivoja Novakovića. Enaintridesetletni Ljubijankić je doslej za slovensko reprezentanco odigral 44. tekem in dosegel šest zadetkov.

Vsi reprezentanti razen "Japoncev" (Ljubijankić, Novaković, Nejc Pečnik) so že zbrani na Brdu pri Kranju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.