Brez milosti: finalistko Wimbledona nagnali z igrišča!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Neverjetno, toda pravila so pravila, so jasni v Londonu.
Oglej si celoten članek

Neverjetno: finalistka letošnjega Wimbledona Ons Jabeur je doživela nič kaj prijetno izkušnjo na dopoldanskem ogrevanju pred tekmo svojega življenja – finalom Wimbledona. Potem ko se je odpravila, da preizkusi zelenico osrednjega igrišča, so jo kaj kmalu s terena "nagnali" organizatorji. 

Razlog? Kršila je pravila kodeksa oblačenja, glede česar so v All England Clubu izjemno občutljivi. Kot je kasneje pojasnila nekdanja teniška igralka, danes pa strokovna komentatorka za BBC Chris Evert, je Tunizijka na ogrevanja prišla v popolnoma črni opravi. Pravila v Wimbledonu sicer velevajo, da morajo biti tekmovalci skoraj povsem v belem, tako spodaj kot zgoraj. Brez izjeme. A najbrž je Tunizijka mislila, da ji bodo pri ogrevanju pogledali skozi prste.

So pa Tunizijko organizatorji prijazno obvestili, da se mora preobleči, če želi nadaljevati s treningom, kar je kasneje tudi storila in ogrevanje dokončala. Kasneje je finalni obračun z Marketo Vondroušovo izgubila s 4:6 in 4:6. Več o dvoboju si lahko preberete tukaj

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:50 16. Julij 2023.

    To pa je novi za. Za na prvo stran.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.