Brez nastopa, ker je nadlegoval čistilki

Foto: EPA
Foto: EPA
Za maroškega boksarja konec olimpijskih iger še pred začetkom.
Oglej si celoten članek

Brazilska policija je sporočila, da so danes v olimpijski vasi v Riu aretirali 22-letnega maroškega boksarja Hassana Saadaja zaradi domnevnega spolnega napada. Saada naj bi v sredo nadlegoval dve uslužbenki oziroma delavki čistilnega servisa.

V Braziliji lahko za takšne obtožbe pripornike zadržijo v priporu 15 dni, v primeru maroškega boksarja je sodnica Larissa Nunes Saly dovolila takšen pripor oziroma je ugodil zahtevi policije po 15-dnevnem roku, saj naj bi obstajala možnost ponovitve dejanja ali pobeg iz države. "Preiskava je pokazala, da je 3. avgusta športnik spolno nadlegoval dve brazilski čistilki, ki sta opravljali delo v olimpijski vasi," je v uradnem sporočilu o dogodku zapisala policija.

Po poročanju brazilskih medijev je boksar eno izmed čistilk pritisnil ob steno in jo poskušal poljubiti, drugo je grabil po prsih. Saada in maroški olimpijski komite za zdaj še nista podala izjave.

Boksar, ki je zdaj v priporu, bi moral olimpijske nastope v poltežki kategoriji začeti v soboto, njegov tekmec je Turek Mehmet Nadir. Pripor Maročana najverjetneje pomeni, da se ne bo mogel udeležiti dvoboja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.