Brez odločilne tekme zaradi alkohola

Foto: EPA
Foto: EPA
Zvezdnik Manchester Uniteda Wayne Rooney novoj ne bo zaigral v Ligi prvakov, ker so v njegovi krvi našli alkohol.
Oglej si celoten članek

Pred Manchester Unitedom je nocoj težko gostovanje v Ligi prvakov, v gosteh se bodo pomerili z vodilno ekipo skupine Wolfsburgom. Če na drugi tekmi PSV doma premaga že odpisani CSKA, za rdeče vrage pride v poštev le zmaga.

Pri Unitedu tokrat v ekipi ne bo kapetana Wayna Rooneyja, po govoricah pa njegov izostanek ni povezan s poškodbo. Napadalec naj bi manjkal, ker so v njegovi krvi našli sledi alkohola. Nogometaši so morali sicer prejšnji teden prestati obvezno testiranje v njihovem trening kampu. Če so govorice točne, si lahko zvezdnik, ki si je včeraj ogledal tekmo svojega nekdanjega kluba Evertona, obeta precejšnjo kazen s strani strogega Louisa Van Gaala.

poleg rooneyja v nemčijo ni odpotoval tudi Francoz Morgan Schneiderlin, ki pa ima težave s poškodovanim kolkom.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.