Brez presenečenja tudi v finalu

Foto: twitter RK Celje Piv. Laško Celje PL
Celjski rokometaši so znova osvojili pokalni naslov.
Oglej si celoten članek

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so zmagovalci zaključnega turnirja za pokal Slovenije, potem ko so na finalni tekmi v Ljutomeru premagali novomeško Krko s 40:33 (20:17). To je bil njihov sedmi zaporedni naslov v špkalnem tekmovanju.

Celjski rokometaši so osvojili prvo lovoriko v tej sezoni. Na zaključnem turnirju pokala Slovenije v Ljutomeru so upravičili vlogo papirnatih favoritov in po sobotni polfinalni zmagi nad Koprčani v velikem finalu premagali še tekmece iz Novega mesta ter znova slavili v tem prestižnem domačem tekmovanju.

Rokometaši iz mesta ob Savinji so v Prlekiji dosegli že svojo 21. pokalno zmago, v preteklosti so v tem prestižnem tekmovanju trikrat slavili Koprčani, po enkrat pa igralci iz Velenja, Hrpelj in ljubljanskih Prul.

V današnji tekmi za tretje mesto je ormoški Jeruzalem premagal Koper 2013 z 32:28 (17:13).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.