Brez Slovencev v idealni postavi

Foto: Saša Despot italija slovenija despot buffon Foto: EPA Anjukov Foto: EPA Avraam Papadopoulos Foto: Reuters roma kjaer Foto: EPA Rami Senad Lulić Foto: Reuters Ashley Young Foto: Žurnal24 Jaroslav Plasil Kim Kallstrom Källstrom Foto: Žurnal24 Mesut Ozil Özil Oezil Foto: EPA Marcos Pizzelli Foto: Žurnal24 David Villa Foto: Žurnal24 Klaas Jan Huntelaar Wesley Sneijder
Priznani nogometni portal goal.com je po koncu rednega dela kvalifikacij za nastop na Euru 2012 objavil imena enajstih nogometašev, ki so v boju za EP pokazali največ. Po pričakovanjih med njimi ni niti enega Slovenca. Sicer pa se nobena od reprezentanc ne more pohvaliti, da ima v idealni postavi kvalifikacij dva nogometaša.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.