Brez sramu

Foto: Žurnal24 Marija Šarapova je pokazala ritko, da bi dobila žogico za servis proti Sereni Wi Foto: Žurnal24 Padec pred ciljnim sprintom na prvi etapi kolesarke dirke po Franciji v Bruslju. Foto: Žurnal24 Pomožni bikoborec skuša ubiti bika Ell Plantia v ringu v Burgosu. Foto: Žurnal24 Malo je manjkalo in Sergio Aguero bi brcnil v glavo Pera Mertesackerja na SP v C Foto: Žurnal24 Busquets je preveril, ali Ronaldov nos piska kot od kakšnega klovna v Cape Townu Foto: Žurnal24 Nori brazilski navijač na četrtfinalni tekmi z Nizozemsko v Port Elizabethu. Foto: Žurnal24 Mathias Frank jo je skupil na prologu kolesarske dirke po Franciji v Rotterdamu. Foto: Žurnal24 Serena Williams se veseli zmage nad Vero Zvonarjevo in četrtega naslova v Wimble Foto: Žurnal24 Nova sprinterska zvezda Oliver na 110 metrov na diamantni ligi v Eugenu. Foto: Žurnal24 Carmelo Morales padec Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Kuyt je strelca Sneijderja vzel štupo ramo, da bi proslavila zmago nad Slovaško Foto: Žurnal24 zmagovalec Wimbledon 2010 Rafael Nadal Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Več sto Sudancev se je zbralo na pogrebu Manuta Bola v Turaleiu. Foto: Žurnal24 Kolesarji na startu 97. dirke po Franciji na mostu Erasmus Bridge v Rotterdamu. Foto: Žurnal24 Eurico Da Silva se veseli zmage na tradicionalni že 151. dirki Queen's Plate v T Foto: Žurnal24 Množični padec dirkačev na startu motociklistične dirke razreda Moto2 v Barcelon Foto: Žurnal24 Silvano Mulas iz Selve jaha na tradicionalni dirki Palio v Sieni. Foto: Žurnal24 Friedrich proslavlja gol nad Argentino za napredovanje v polfinale SP v Cape Tow Foto: Žurnal24 Akrobat Traore iz Gvineje je z žogo zlezel na baziliko Sacre Coeur v Parizu. Foto: Žurnal24 Roger Federer po porazu s Tomašom Berdychom v Wimbledonu. Foto: Žurnal24 Suarez je v zadnji minuti podaljška z roko preprič gol Gane, kar je Urugvaju pom Foto: Žurnal24 Član Cleveland Indiansov Shin ni uspel ujeti žogice Adam iz Toronsto Blue Jaysov
Brez sramu je Ronalda stisnil za nos. Brez sramu je pokazala ritko, da bi dobila žogico. Brez sramu je z roko ustavil strel na gol. Tu so najlepši Reutersovi fotografski zadetki minulega tedna.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.