Brez tekem v Lake Louisu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Krovna smučarka zveza (Fis) je danes sporočila, da so dopovedali tekmi svetovnega pokala alpskih smučarjev, ki bi morali biti konec meseca v kanadskem Lake Louisu.
Oglej si celoten članek

Vzrok odpovedi tekem Lake Louisu je pomanjkanje snega. Na tem prizorišču sta bili sicer predvideni tekmi v superveleslalomu in smuku 26. in 27. novembra.

Za zdaj Fis še ni sporočila nadomestnega prireditelja oziroma tega, ali bodo tekme nadomeščali v istem terminu. Najbolj verjetno je, da bodo tekme izvedli pozneje v sezoni nekje v Evropi.

Zaenkrat odpovedana le moška tekma

Toplo vreme je prirediteljem preprečilo izdelavo umetnega snega, vseeno pa so snežno kontrolo izvedli šele danes, saj so čakali na ugodnejše vremenske razmere. A narava tokrat ni sodelovala in vodstvo tekmovanja je moralo priznati premoč mili zimi, ki je onemogočila pravočasno ustrezno pripravo proge.

Za zdaj so v Lake Louisu odpovedali samo spored tekem v moškem delu svetovnega pokala. Ženske bi morale na tem prizorišču tekmovati teden dni pozneje, o morebitni odpovedi teh tekem pa za zdaj še ni informacij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.