Brezec bo podpisal s Philadelphio

Foto: Žurnal24 Primož Brezec se v Rim ne namerava vrniti, razmišlja namreč o ligi NBA.
Slovenski reprezentančni center Primož Brezec bo kariero nadaljeval v severnoameriški košarkarski ligi NBA. S Philadelphio 76ers bo podpisal enoletno pogodbo.
Oglej si celoten članek
Primož Brezec se po enoletni odsotnosti vrača v severnoameriško ligo NBA. Kar 216 centimetrov visoki igralec bo v novi sezoni član Philadelphie 76ers. Breza je sicer že pred enim tednom dejal, da se 99-odstotno vrača v severnoameriško ligo NBA. Slovenski reprezentant bo s prvim klubom Marka Miliča v ligi NBA podpisal enoletno pogodbo. Brezec, ki je trenutno na pripravah s slovensko reprezentanco, ki se pripravlja za nastop na evropskem prvenstvu, katerega bo septembra gostila Poljska, bo 11. avgusta odletel čez veliko lužo, kjer se bo dobil z novimi delodajalci in podpisal pogodbo. Za Brezca bo to že peti klub v ligi NBA. Pred tem je igral za Indiano, Charlotte, Detroit in Toronto. Brezec se je lani po sedmih letih igranja v NBA vrnil v Evropo k rimski Lottomatici. Toda v Italiji ni imel preveč uspešne sezone. Njegova statistika sicer ni bila tako slaba (italijansko prvenstvo: 8,6 točke in 3,6 skoka; Evroliga: 9,4 točke in 4,4 skoka), a je skupaj s soigralci toliko bolj zaostal za klubskimi cilji.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.