Brezpilotno letalo posnelo gol Neymarja

Brazilsko vojaško letalstvo je objavilo posnetke z brezpilotnega letala, ki je z 2.000 metrov nadmorske višine posnelo prvi gol Neymarja na pokalu konfederacij.
Oglej si celoten članek

Brezpilotno letalo je med rutinsko varnostno operacijo stadion Manéja Garrinche v glavnem mestu Brasílii preletelo ravno v trenutku, ko je Neymar na otvoritveni tekmi pokala konfederacij 15. junija zabil izvrsten prvi gol proti Japonski.

Brazilsko vojaško letalstvo je zdaj objavilo izjemne posnetke z okrog 2.000 metrov nadmorske višine. Domača reprezentanca je omenjeno tekmo dobila s 3:0 in kasneje tudi slavila na turnirju, ki služi kot predpriprava na svetovno prvenstvo.

Z brezpilotnimi letali je brazilska vojska nadzirala tudi prihod obeh moštev na stadion, ostremu očesu pa ni ušel niti prihod predsedniškega helikopterja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.