Brezplačnih 50 dolarjev na PartyPokru

Foto: Žurnal24 (Foto: Pokernews.si)
Še vedno vas na PartyPokru čaka naša promocijska akcija, v sklopu katere našim igralcem podarjamo povsem BREZPLAČNIH 50 $ brez predhodnega nakazila!
Oglej si celoten članek

Vse, kar morate narediti, da dobite ta denar, je, da kliknete na to povezavo, sledite registracijskim korakom, pri prijavi vnesete posebno kodo: SIPN50FREE in že boste nagrajeni s povsem brezplačnimi 50 $! *

Na žalost je ta promocijska akcija namenjena samo novincem, torej igralcem, ki še nimajo odprtega računa pri PartyPokru in v tej naši promocijski akciji še niso sodelovali.

*Igralci morajo izpolniti ustrezne obrazce in nato počakati na naš odgovor. Če je vse v najlepšem redu, vam bo v roku dveh delovnih dni na račun nakazanih 25 $, preostalih 25 $ pa boste prejeli, če si boste v 45 dneh od prijave priigrali vsaj 200 Party Poker točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.