Brigley zapustil zmajevo gnezdo

Foto: Žurnal24 Brigley (v ospredju) je bil v zelenem dresu zelo učinkovit, a je danes že krenil
Medtem ko se vse bolj govori o težkem finančnem stanju pri hokejskem klubu Tilia Olimpija, je klub zaradi zdaj še neznanih razlogov zapustil prvi igralec. Odhaja Kanadčan Travis Brigley.
Oglej si celoten članek

Iz vrst hokejskega kluba Tilia Olimpija so sporočili, da so s Kanadčanom Travisom Brigleyjem sporazumno razdrli pogodbo in se mu zahvalili za dozdajšnje sodelovanje. Kanadčan se je medtem že odpravil domov v Severno Ameriko. Brigley je v 22 tekmah dosegel 14 golov in zbral 11 podaj. Predstavnik za stike z mediji pri hokejskem klubu Olimpija Tomaž Langerholz je še dejal, da je v noči na sredo hujšo prometno nesrečo doživel njihov igralec Jure Kralj, ki pa že okreva v jeseniški bolnišnici in ni utrpel hujših poškodb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.