"Brijem si noge, a nisem kot Beckham"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Brazilski zvezdnik Neymar se nima za metroseksualca. Iskreno je spregovoril tudi o svojih manj priljubljenih navadah na zelenici.
Oglej si celoten članek

"Res je, da se rad odpravim po nakupih in si kupim novo obleko, lep parfum in produkte za lase. Tudi noge si na primer brijem," je za revijo Surface dejal novi član Barcelone, ki se je med prestopnim rokom iz Santosa preselil v Katalonijo za 57 milijonov evrov. "Kljub temu se nimam za metroseksualca. Nisem takšen kot David Beckham, ki je imel res veliko stila. Morda sem malce domišljav, a v tem ne vidim večjih težav," je še dodal brazilski zvezdnik. 

Ta je nekaj besed namenil tudi svojemu načinu igre. In to ne nogometne. Na očitke, da večkrat zaigra prekršek in da se zelo hitro znajde na tleh, je odvrnil: "Res je, da včasim skočim vstran in zaigram prekršek, a le zato, ker se želim zaščititi. Predvsem želim preprečiti, da bi me nasprotni branilec poškodoval."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.