Britanci najbolj sovražijo – Man. United!

Foto: Žurnal24 Javier Hernandez Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 (manchester United : Bolton 1:0) Dimitar Berbatov je Jussija Jaaskelainena prema Foto: Žurnal24 Michael O'Leary, Ryanair Foto: Žurnal24 plin, štedilnik, kuhanje Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Spletna raziskava v Veliki Britaniji je pokazala, da je najbolj osovraženo podjetje na Otoku nogometni klub Manchester United. Rdeči vragi so prehiteli tudi McDonald's in letalskega prevoznika Ryanair.
Oglej si celoten članek
Manchester United je verjetno žrtev lastnih uspehov in načina, kako ga dojemajo goreči privrženci njihovih rivalov, toda United se razlikuje od bank in energetskih podjetij.
tiskovni predstavnik raziskave

Slava in uspeh sta lahko tudi dvorezen meč, kot je v najnovejši spletni raziskavi spoznal Manchester United, ki je od torka naprej tudi uradno najbolj osovraženo podjetje Velike Britanije. V zanimivi raziskavi je svoje mnenje izrazilo več kot tisoč ljudi, United pa je slavil s 26 odstotki večine. Raziskovalci si razloge za presenetljivo (?) zmago razlagajo s tem, da je klub preprosto plačal za svoje uspehe, moč in globalno razširjenost.

GALERIJA

''Manchester United je verjetno žrtev lastnih uspehov in načina, kako ga dojemajo goreči privrženci njihovih rivalov, toda United se razlikuje od bank in energetskih podjetij," je kasneje razlagal tiskovni predstavnik raziskave. "Banke dobijo milijarde funtov, da se lahko rešijo javnosti, nato pa zapravijo milijone na dodatkih, medtem ko je država v recesiji – ni čudnega, da so tako osovražene. Energetska podjetja vedno znova dvigujejo račune gospodinjstvom v času, ko si ljudje tega ne morejo privoščiti, lani pa so vseeno poslovali z velikim dobičkom."

Podjetja, ki so se zvrstila za Unitedom, so še letalski prevoznik Ryanair, McDonald's in druga. "Z drugimi podjetji so razlogi veliko bolj osebne narave. Ryanair je verjetno najpopularnejši letalski prevoznik v Veliki Britaniji, zahvaljujoč poceni letom, toda potniki se še vedno pritožujejo, ker morajo plačevati za svojo prtljago in rezervacije s kreditnimi karticami," dodajajo raziskovalci.

Rezultati raziskave:

• Manchester United – 26 %
• Ryanair – 23 %
• British Gas – 22 %
• McDonald's – 19 %
• RBS (Royal Bank of Scotland) – 17 %
• Lloyds Bank – 16 %
• Starbucks – 14 %
• BT (British Telecom) – 13 %
• Sky – 13 %
• EasyJet – 10 %
• Network Rail – 9 %

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.