Britanski atlet padel na dopingu

Foto: Profimedia nigel levine
Protidopinška organizacija je odkrila še enega grešnika.
Oglej si celoten članek

Britanski sprinter Nigel Levine, evropski prvak v štafeti 4x400 m iz leta 2014, je začasno suspendiran, potem ko je bil pozitiven na dopinški kontroli, je danes objavila britanska atletska zveza.

Odločitev o začasnem suspenzu je sprejela britanska protidopinška agencija v skladu s pravilniki Mednarodne atletske zveze, atlet pa ima zdaj pravico do pritožbe.

Že januarja so mediji poročali, da je bil 28-letni atlet pozitiven na klenbuterol, zdravilo, ki je namenjeno zdravljenju astme. Tega je Svetovna protidopinška agencija pred časom prepovedala. Levine ni nastopal od decembra, potem ko si je v prometni nesreči zlomil medenico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.