Bronasti judoist pretepen v hotelu

Foto: EPA
Foto: EPA
Dirk van Tichelt bo Rio ohranil v spominu po slabih in dobrih stvareh.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek je belgijski judoist Dirk van Tichelt v kategoriji do 73 kg osvojil bronasto medaljo in nato zvečer na plaži Copacabana proslavljal svoj uspeh. A noč se ni iztekla po njegovih željah, poroča časopis Extra.

Belgijec naj bi se v družbi kolega z neznano žensko družil na plaži, čez nekaj časa pa opazil, da je ostal brez mobilnega telefna. Za domnevno tatico je krenil v bližnji hotel, toda odnesel je ni najbolje.

Eden od uslužbencev hotela naj bi fizično obračunal z 32-letnim Van Ticheltom, ki je po besedah receptorja hotel zapustil z vidnimi poškodbami na očesu in moral po oskrbo v bolnišnico. 

Da je bil Van Tichelt v bolnišnici je potrdila tudi belgijska reprezentanca, ki je svojega člana označila za žrtev incidenta s fizičnim obračunom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.