Bruinsi do pete zaporedne zmage

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V ligi NHL sta bili v noči na torek na sporedu le dve tekmi. Boston je dosegel peto zaporedno zmago, potem ko je na domačem igrišču ukanil New Jersey s 4:2, medtem ko je Carolina pred domačimi gledalci zanesljivo ugnala Calgary s 4:1.
Oglej si celoten članek

Hokejisti Boston Bruins so v domači dvorani TD Garden pred 15.565 gledalci gostili Vrage iz New Jerseyja in zanesljivo zmagali s 4:2. To je bil za Vrage še četrti zaporedni poraz. Seth Griffith se je izkazal z izjemno atraktivnim zadetkom med nogami, ki je proti koncu druge tretjine popeljal Kosmatince v vodstvo, na koncu pa se je izkazal za ključni gol. Patrice Bergeron je k zmagi dodal gol in dve podaji, med strelce pa se je za gostitelje vpisal še Reilly Smith. Vratar Tuukka Rask je zaustavil 26 strelov.

Nov poraz Plamenov

V Raleighu pa so domači Carolina Hurricanes gostili Calgary Flames in prav tako brez težav slavili zmago s 4:1. Jeff Skinner je postal četrti najmlajši igralec v klubski zgodovini, ki je dosegel 100 golov, se veseli novih mejnikov. Justin Faulk je k zmagi prispeval gol in dve podaji, Skinner pa zadetek in podajo. "To je kar dober dosežek, a sam sem pripravljen na naslednjega," je po tekmi dejal Skinner.

David Jones je sicer goste popeljal v vodstvo v prvi tretjini, a so Kosmatinci v naslednjih dveh strelsko nadigrali Kanadčane s 26:15. "Dobro so znali kaznovati naše napake in to je tisto, kar je danes na tekmi naredilo razliko. Smo na gostovanjih kar nekaj časa, a vseeno bi morali danes odigrati bolje in zadržati prednost," je dejal Jones. Gostitelji, ki so zmagali petič v zadnjih šestih tekmah, so prek Zacha Boychuka izenačili že proti koncu uvodne tretjine. Domači vratar Cam Ward je končal pri 22 obrambah.

Liga NHL, izida:

Boston Bruins : New Jersey Devils 4:2
Carolina Hurricanes : Calgary Flames 4:1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.