Brunson se zna pošaliti na svoj račun

Foto: Žurnal24 Doyle Brunson v družbi prikupnih mladenk. (Foto: Pokernews.com)
Podobno kot vsako pomlad so se tudi letos pred dnevi po naši skupnosti začele širiti govorice o tem, da je umrl morda najbolj legendarni pokeraš vseh časov Doyle Brunson.
Oglej si celoten članek

Te govorice so v zadnjih nekaj letih postale prava stalnica, ne glede na to, da 76-letni Brunson še naprej tlači zemljo in bo, če gre verjeti besedam njegovih zdravnikov, med nami še kar nekaj časa.

Najbolj opazni in karizmatični pokeraši so praktično ves čas tarča raznoraznih govoric, ugibanj ter špekulacij. Medtem ko se mora denimo Mike Matusow vsake toliko braniti govoric o bankrotu, Sorel Mizzi pa špekulacij o vpletenosti v najnovejši škandal, mora pred vsakim poletjem boter pokra – Doyle Brunson – svetu sporočiti, da vendarle še ni mrtev.

Stvari so v zadnjih letih prišle celo tako daleč, da je kombinacija besed "Doyle Brunson" in "umrl" vsako pomlad med najbolj iskanimi na skorajda vseh spletnih portalih, zavoljo vseh govoric o njegovi smrti pa ga včasih pokličejo celo njegovi znanci in prijatelji, samo zato, da se prepričajo, da je še med nami.

Očitno ima tudi Doyle vsega tega počasi že dovolj, saj je pred kratkim na svojem Twitterju napisal: "Vsako leto se tak čas najde kakšen bolnik, ki začne širiti govorice o tem, da sem umrl. Prvi me je tokrat poklical Doug Dalton, njemu pa so sledili še drugi, ki so mislili, da so govorice resnične. Howard Lederer je celo napisal, da v primeru, da sem mrtev, nekdo drug uporablja moj račun na Twitterju. Ko bom dejansko umrl, kar bo, upam, šele čez vrsto let, bodo očitno ljudje morali najprej preveriti, ali je to res ali gre zgolj za še eno potegavščino." Glede na to, da mu drugi tako radi pripisujejo smrt, pa se je na svoj račun nekoliko pošalil tudi Brunson, ki je zapisal: "Želim si, da bi lahko enkrat poročali o tem, da sem umrl, medtem ko sem z zobmi slačil tangice Liv Boeree."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.