Brusi se nov slovenski diamant

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Slovenski kolesar Tadej Pogačar je na evropskem prvenstvu v Plumelecu osvojil bronasto odličje na cestni dirki v konkurenci mladincev.
Oglej si celoten članek

Na 123,3 kilometra dolgi preizkušnji v okolici Plumeleca je slavil Francoz Nicolas Malle pred rojakom Emilienom Jeannierom in slovenskim upom Tadejem Pogačarjem.

Od ostalih Slovencev je bil Žiga Jerman 17., Žiga Horvat 49., Martin Lavrič 72., Nik Čemažar pa 92. Jaka Primožič ni nastopil.

Pri ženskah zmaga v Nemčijo

V ženski konkurenci je na 68,5 km dolgi preizkušnji zmagala Nemka Liane Lippert pred Italijanko Eliso Balsamo in Britanko Sophie Wright

Najboljša Slovenka je bila Karin Penko na 28. mestu. Hajdi Zajc je bila 34., Katja Kerpan pa 65.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.