Brutalen nalet, ki bi bil za navadnega smrtnika usoden

Foto: Profimedia Brandin Cooks
Nesrečni lobilec Patriotov se je srečal s hitrim vlakom.
Oglej si celoten članek

Igralci amriškega nogometa so navajeni na hude udarce, takšne, ki bi jo fizično šibkejši smrtniki le stežka prenesli. A na tokratnem Super Bowlu se poškodbi ni mogel izogniti tudi lovilec ekipe New England Patriots Brandin Cooks. Ta je ujel žogo in se poskušal izogniti naletom obrambe Eaglesov, a je spregledal Malcolma Jenkinsa. Igralec Philadelphie se je vanj zaletel kot vlak, nesrečni Cooks pa je za nekaj časa nezavesten obležal na tleh.

Na pomoč mu je priskočila zdravniška služba Patsov, igralec pa je preostanek finalnega srečanja ameriškega nogometa zaradi pretresa možganov spremljal le s klopi. To je bil težek udarec za Patriote, saj je bil Cooks igralec, ki ga ponavadi podajalec Tom Brady poleg Roba Gronkowskega največkrat poišče med igro.

Super Bowl Eagles v finalu lige NFL šokirali Patriots

Dvoboj je bil odločen dve minuti pred koncem, ko je obramba Philadelphie Bradyju izbila žogo iz rok in jo nato tudi osvojila. Sledil je še uspešen strel iz polja in zmaga z 41:33.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:27 6. Februar 2018.

    Gledal tekmo, tale štart je bil res brutalen, zgledalo je kot, da se je zaletel v steno pri 100km/h.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.