Brutalen pretep nogometašic na reprezentančni tekmi

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Na tekmi mladih ženskih reprezentanc Švice in Rusije je prišlo do nevsakdanjega incidenta.
Oglej si celoten članek

Švicarska ženska reprezentanca do 17 let je premagala rusko z rezultatom 4:2, tekma pa ljubiteljem nogometa ne bo ostala v spominu po kar šestih zadetkih, pač pa po spektakularnem pretepu.

Švicarska nogometašica hrvaških korenin Ella Ljuština je namreč tekom ene izmed prekinitev napadla rusko nasprotnico Pamen Chato ter jo brcnila v noge, medtem ko ji Rusinja ni ostala dolžna, saj se je švicarske kapetanke lotila s pestmi. Par si je izmenjal nekaj udarcev, med drugim tudi v glavo, preden so uspele odreagirati ostale nogometašice ter ju ločiti.

Obe igralki sta prejeli rdeči karton, tekma pa se je ob rezultatu 2:0 za Švico nadaljevala. Švicarke so na koncu slavile z rezultatom 4:2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:09 20. Marec 2019.

    Zahrbtnost Hrvatov svetu zelo poznana.

  • 00:26 20. Marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.