Brutalen start na Ronaldinha

Brazilski nogometaš Ronaldinho je imel na tekmi med Atléticom Mineirom in Arsenalom de Sarandíjem veliko sreče, da jo je odnesel brez poškodbe. Nekdanjega zvezdnika Barcelone je z grobim prekrškom, ki mu je sledila enajstmetrovka, zrušil Diego Braghieri.
Oglej si celoten članek

V 88. minuti tekme med Atléticom Mineirom in Arsenalom de Sarandíjem je Diego Braghieri v kazenskem prostoru domačih z brutalnim prekrškom podrl Ronaldinha. Na srečo Brazilca so bile njegove noge v gibanju, saj bi mu v nasprotnem primeru Argentinec prav gotovo prizadejal resne poškodbe. Braghieri je prejel rdeči karton, Ronaldinho pa je z bele točke nastreljal prečko. Atlético je tekmo sicer dobil z rezultatom 5:2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.