Brutalen udarec, nogometaš na nosilih z igrišča

Foto: youtube futsal
Tekmeca je knockoutiral z nogo.
Oglej si celoten članek

Knockout, ki so ga bili deležni gledalci na tekmi futsal lige v Braziliji, je redko viden tudi v najbolj brutalnih verzijah borilnih športov. Na dvoboju brazilske lige med Corinthiansom in San Carlosom jo je skupil nogometaš slednjega.

Pri rezultatu 1:1 je Batalho visoko dvignil nogo in v glavo zadel Fernandinha, ki je po udarcu nepremično obležal na tleh. Prekinitev je trajala nekaj minut, da so zdravniki lahko opravili svoje delo.

Batalha si je za poteszo sicer prislužil 'le' rumeni karton, isto kazen pa je na primer prejel Fernandinhov soigralec, ki je pritekel na igrišče, saj ga je skrbelo za moštvenega kolega.

Nesrečni Fernandinho je na nosilih in ob aplavzu ghledalcev zapustil parket.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.