Brutalna poteza Ibrahimovića

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalec Paris Saint-Germaina se je začuda izognil neposrednemu rdečemu kartonu, ko je na prijateljski tekmi s Chelseajem grobo obračunal z Johnom Terryjem.
Oglej si celoten članek

Onkraj Atlantika sta se na pripravljalnem obračunu pomerila angleški in francoski prvak, po streljanju z bele točke pa so se zmage veselili varovanci Joséja Mourinha.

Zlatan Ibrahimović, ki se je v 25. minuti vpisal med strelce za vodstvo pariškega velikana, je povzročal preglavice obrambi Chelseaja in v enem izmed napadov s komolcem brutalno udaril branilca modrih Johna Terryja.

Ibrahimović je po sodniškem pisku gestikuliral, češ, kaj pa je bilo sedaj, nato pa ponudil opravičilo angleškemu reprezentantu. S počasnega posnetka je sicer razvidno, da udarec ni bil nenameren.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:58 26. Julij 2015.

    Tole je za polletno izključitev iz nogometa !

  • 18:55 26. Julij 2015.

    Bosanc pokvarjeni!!!!!!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.