Brutalno, kako si je Luka privoščil soigralca po dobljeni stavi

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić je dobil stavo ter svojega soigralca prisilil, da je na tekmo prišel v prav posebni opravi.
Oglej si celoten članek

Slovenski čudežni deček Luka Dončić je bil skupaj s svojimsoigralcem Jalenom Brunsonom glavna zvezda dogajanja že pred samo tekmo med Dallas Mavericks in Minnesota Timberwolves.

Telički so na tekmo prišli dobro razpoloženi, izmed vseh pa je daleč najbolj izstopal Brunson, ki je prispel v prav posebnem dresu, katerega mu je priskrbel Luka.

Brunson je namreč izgubil stavo z našim košarkarjem, tako da je Dončić lahko izbral, kaj bo moral 24-letni košarkar imeti napisano na  dresu NFL ekipe Dallas Cowboys.

Slovenec se je tako odločil, da bi bilo najbolje, če bi Brunson hodil z dresom Kavbojev, na katerem bi pisalo "Lukin sin".

Zbrane medije je seveda zanimalo, za kaj točno se gre in kakšna je bila ta stava, a Brunson ni želel razkriti ničesar. Ves čas se je skrival za sončnimi očali, zaščitno masko in kapuco ter ponavljal: "Ni obraza, torej ni dokaza."

Da je Luka dobil stavo, je Brunson sicer pred dnevi razkril že v objavi na Twitterju, v kateri je navijače spraševal, kaj naj si Luka izbere za napis na Brunsonovem dresu, a je Luka "pomiril", da naj ne skrbi, da mu bo sam priskrbel dres po posebnem naročilu.

Glede na fotografije osramočenega Brunsona, ta z napisom ni ravno zadovoljen...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.